Vitvaror

Våra vitvaror är noga utvalda för att fungera så praktiskt som möjligt till våra anpassade kökslösningar.

Ugnar


Ugnen är en av de vanligaste vitvarorna som byts vid en köksanpassning. Ugnens öppning gör ofta att den kan vara svår att nå och därför har vi plockat fram ett ugnssortiment som inte utgör ett hinder i vardagen. Vårt ugnsskåp är speciellt utformat med en utdragbar skiva under ugnen som underlättar vid sittande arbete. Detta skåp anpassas för att ugnen skall hamna på rätt arbetshöjd.

Electrolux Inbyggnadsugn (Rostfri)


Kan fås med höger- eller vänsterhängd lucka. Kommer med lättmanövrerade vred och en tydlig display.

Art.nr (högerhängd): D304-0103
Art.nr (vänsterhängd): D304-0104

Mer information

Electrolux Inbyggnadsugn (Vit)


Kan fås med höger- eller vänsterhängd lucka. Kommer med lättmanövrerade vred och en tydlig display.

Art.nr (högerhängd): D304-0101
Art.nr (vänsterhängd): D304-0102

Mer information

Neff Inbyggnadsugn (Rostfri Digital)


Med ”Slide&Hide”-lucka som skjuts och försvinner in under ugnen. Denna ugn kommer med snabb och lättmanövrerad TFT-display.

Art.nr: D304-0010

Mer information

Neff Inbyggnadsugn (Rostfri Vred)


Med ”Slide&Hide”-lucka som skjuts och försvinner in under ugnen. Denna ugn kommer med lättmanövrerade vred och en tydlig display.

Art.nr: D304-0009

Mer information

Spishällar


Vårt sortiment av spishällar består både av glaskeramik- och induktionshällar som passar för infällnad i våra bänkskivor.

Electrolux Glaskeramikhäll (Digital)


Glaskeramikhällen blir varm som en traditionell spishäll, det vill säga att den är varm även när kokkärlen tagits bort ifrån kokzonen. Glaskeramikhällen klarar av alla typer av kastruller och stekpannor. Denna häll kommer med en smidig touchpanel som lätt manövrerar de olika kokzonerna.

Art.nr: D304-0001

Mer information

Electrolux Glaskeramikhäll (Vred)


Glaskeramikhällen blir varm som en traditionell spishäll, det vill säga att den är varm även när kokkärlen tagits bort ifrån kokzonen. Glaskeramikhällen klarar av alla typer av kastruller och stekpannor. Denna häll kommer med lättmanövrerade vred för de var och en av kokzonerna.

Art.nr: D304-0008

Mer information

Electrolux Induktionshäll (Digital)


Induktionshällen har en snabbare uppvärmning och blir enbart varm när kokkärlen står på kokzonen. Dock så aktiveras den enbart med kastruller och stekpannor av järn eller stål. Denna häll kommer med en smidig touchpanel som lätt manövrerar de olika kokzonerna.

Art.nr: D304-0002

Mer information

Neff Induktionshäll (Digital Twistpadstyrning)


Induktionshällen har en snabbare uppvärmning och blir enbart varm när kokkärlen står på kokzonen. Dock så aktiveras den enbart med kastruller och stekpannor av järn eller stål. Neffs twistpad är ett avtagbart magnetisk vred som styr hällen, vilket gör att du enkelt kan inaktivera hällen får obehöriga genom att plocka bort twistpaden och lägga den på oåtkomlig plats.

Art.nr: D304-0007

Mer information

Mikrovågsugnar


I vårt sortiment av mikrovågsugnar hittar du både inbyggnads- och vanliga fristående. Vid många köksanpassningar är mikron en av de vitvaror som används mest. Vårt mikrovågsugnsskåp är speciellt utformat med en utdragbar skiva under mikron som underlättar vid sittande arbete. Detta skåp anpassas för att mikrovågsugnen skall hamna på rätt arbetshöjd.

Electrolux Inbyggnadsmikro 700W


Smidig och snygg inbyggnadsmikro i vitt eller rostfritt. De praktiska vredena gör att du enkelt kan ändra inställningarna.

Art.nr (vit): 304-0303
Art.nr (rostfri): 304-0304

Electrolux Inbyggnadsmikro 800W


Smidig och snygg inbyggnadsmikro i vitt eller rostfritt. De praktiska vredena gör att du enkelt kan ändra inställningarna.

Art.nr (vit): 304-0301
Art.nr (rostfri): 304-0302

Electrolux Fristående Mikrovågsugn 800W


Fristående mikrovågsugn i vitt eller i silver. Snygg design med tydliga vreden.

Art.nr (vit): 304-0305
Art.nr (rostfri): 304-0306

Diskmaskiner


Det finns ett stort och brett sortiment av diskmaskiner på marknaden och du har möjlighet att välja fritt utifrån dina behov. Vi har speciella skåp för upphöjd diskmaskin som gör i- och urplockningen lättare.

Diskmaskin 45cm


En smal diskmaskin på endast 45cm, det gör den till den perfekta lösningen för det lilla köket.

Diskmaskin 60cm


Standardutformad diskmaskin på 60cm. När inte utrymmet begränsar och du vill maximera diskkapaciteten.

Kyl & Frys


Utbudet av kyl och frys är nästintill obegränsat. Eftersom att alla människor har olika behov och olika möjlighet att komma åt.

Kylskåp med frysfack


Ett kylskåp med frysfack passar oftast bra i ett kök med begränsat utrymme och där behovet av frys inte är så stort.

Kylskåp


Ett traditionellt kylskåp som ofta kombineras med en helfrys i samma storlek. Passar oftast bra i kök där utrymmet inte är begränsat. Dock så kan tillgängligheten begränsas i övre delen av skåpet.

Frysskåp


Ett traditionellt frysskåp som ofta kombineras med en helkyl i samma storlek. Passar oftast bra i kök där utrymmet inte är begränsat. Dock så kan tillgängligheten begränsas i övre delen av skåpet.

Underbyggnadskyl eller frys


Underbyggnadskylskåp och frysar är både praktiska och lättillgängliga då de placeras i rätt arbetshöjd för dig som användare. Dessa skåp kan även byggas upp från golvet med hjälp av ett specialskåp som kan anpassas i höjd.

Fläktar


De fläktar vi har valt ut till vårt sortiment tillverkas i Sverige. Sortimentet innehåller alla typer av fläktar, så som vägghängda fläktar och underbyggnadsfläktar m.m. Fläktarna kan beställas med alla typer av fläktsystem, de går även att måttbeställa. Som tillval finns även fjärrkontroll som gör det möjligt att styra fläkten även då den kan vara svår att nå.

Exit (Inbyggnad)


Line (Inbyggnad)


Miami (Väggmonterad)


Manhattan (Väggmonterad)


Ventura (Väggmonterad)


Tradition (Väggmonterad)


athena_funktionVitvaror