Belysning

I vårt sortiment av belysning finns både utanpåliggande och infällnadsbelysning. Vi har endast LED-belysning i sortimentet då dessa är energisnåla och inte blir lika varma som andra former av belysning. LED-lampor har också mycket längre hållbarhet än övriga lampor.

Atom LED-spot (infällnad)


ATOM är en LED-spot för infällnad i Ø57mm hål och med ett infällnadsdjup på 8 mm. Monteras enkelt utan verktyg. Inga synliga dioder. Inkl. 2000 mm anslutningskabel. Kompletteras med transformator.

Lab LED-profil (infällnad)


LAB är en aluminiumprofil som ger ett bländfritt ljus tack vare sin avskärmande kant. Ljuset sprider sig istället neråt/inåt och lyser idealiskt upp arbetsytan. Kompletteras med ändavslut, bländskydd, LED-strip och transformator.

Polar LED-belysning (utanpåliggande)


POLAR är en supertunn LED-belysning helt av aluminium, endast 4 mm i tjocklek, som är perfekt att sätta under hyllor och köksskåp. Med sin fasta installation i direktkontakt med väggen blir kabeln enkel att fästa bakom t.ex. skåpet och man undviker onödig håltagning. Anslutningskabel: 2000 mm. Kompletteras med transformator.

Twig LED-profil (utanpåliggande)


TWIG är en utanpåliggande aluminiumprofil för hyllor och skåp. Finns i längderna 1000 och 2000 mm. Kompletteras med ändavslut, bländskydd, LED-strip och transformator.

athena_funktionBelysning