År av Bostadsanpassning

Moveum startade sin verksamhet redan under 80-talet och har jobbat med lösningar inom bostadsanpassning nästan lika länge. Vi är i konstant rörelse då vi hela tiden strävar efter att finna bättre lösningar på alla vardagsproblem. Vårt fokus ligger i första hand inom kök och badrum men vi verkar även inom andra områden som gäller det egna hemmet och bostadsanpassning. Oavsett vad så är målet alltid att förbättra vardagen för den som drabbats av en funktionsnedsättning. Saknar du något i vårt sortiment så tveka inte att kontakta oss då vi bara är ett samtal bort.

Produkter

Nedan finner du direktlänkar till en del av vårt sortiment. Klicka för att i lugn och ro läsa mer om det område som intresserar dig.

Funktionskabin DesignLine från Athena Nordic

Funktionskabin

En funktionskabin är en specialanpassad duschkabin som skapats för att ge stöd under duschning då badkar ej längre är ett alternativ. Den är speciellt utvecklad utifrån de krav som ställs i samband med en bostadsanpassning. Det gäller såväl tillgänglighet som stöd och säkerhet. Vår nya modell DesignLine tillverkas i säkerhetsglas och stor möda har lagts i skapandet av en behaglig form och en tilltalande design. Mer om Moveum Funktionskabin finner du på funktionskabin.se

Spisvakt Spisec AddOn från Athena Nordic

Spisvakt

Spisvaktens uppgift är att skapa en trygg miljö vid matlagning och bryta strömmen om en brandfara skulle uppstå. Sveriges mest sålda spisvakt heter Spisec AddOn . Den är alltid aktiv och sköter sig självsamt begränsar inte tillgängligheten då det inte behövs några extra vred, knappar eller timertider.

Spisec AddOn skiljer sig från alla andra spisvakter då den bygger på artificiell intelligens med ett stort antal sensorer som registrerar allt som sker vid spisen i form av värme, rörelse, luftpartiklar osv.
Mer om spisvakten Spisec AddOn finner du på spisvakt.se

Funktionsgarage Moveum

Funktionsgarage

Vårt Funktionsgarage ger en säker förvaring av din scooter och rullstol. Det är rymligt, robust och skapat för svenska väderförhållanden. Det är ett modernt garage, baserat på den allra senaste tekniken och har integrerat eluttag för element och laddningsaggregat för ditt fordon.
Mer om Moveum Funktionsgarage hittar du på funktionsgarage.se

athena_funktionOm oss