Funktionskök – att nå hela vägen!

Skapandet av ett fungerande Funktionskök bygger på ett nära samarbete. Graden av samarbete påverkar alltid slutresultatet. Vi vill hjälpa dig att nå hela vägen och det gör vi bäst då vi fått så mycket information som möjligt. Tillsammans med dig och installatören skapar vi sedan ett kök baserat på både funktion och design.

Processen:

Egen kökstekniker

  • Hos oss får du en egen kökstekniker som tillsammans med dig formar ditt nya kök. Vi står i nära kontakt och vi behov gör vi också ett hembesök.

Ritning och Offert

  • Det handlar inte bara om utseendet utan också om behov och yta. Vårt köksteam har mer än 20 års erfarenhet gällande kök och anpassningar och det är något som vi gärna vill dela med oss av. Vilka behov har du? Vilka krav ställer du på ditt nästa kök? Förnya eller förändra från grunden? Med våra moderna kökslösningar och med vår lyft-automatik blir vi den kompletta köksleverantören. Oavsett om det är en del av ditt kök som skall anpassas efter dina behov eller om det är ett helt kök hjälper vi dig med utformningen så att funktion, ändamål och utseende blir på bästa sätt.Från oss får du alltid en detaljerad ritning och en tydlig offert. Vi planerar och ritar ditt nya kök i både 2D och 3D så att du får en god bild av slutresultatet. Ritningarna kompletteras även med en detaljerad offert så att du kan känna dig trygg med helheten.

Tillverkning och leverans

  • Stora och små – alla våra kök är skräddarsydda. Där ser vi även till att allting du behöver omsorgsfullt packas och fraktas med försiktighet. När köket är färdigt levereras det i moduler hem till dig. Tillsammans med allt annat du har beställt för att göra ditt kök komplett, vitvaror, bänkskivor, blandare och inredning levereras direkt i en leverans på en bestämd leveransdag, oavsett var du bor i Sverige.

Installation

  • Om du skulle sakna installatör så hjälper vi dig! Vi säkerställer att du kommer i kontakt med kökskunniga fackmän som hjälper dig med installationen för att garantera att arbetet blir korrekt gjort. Vi ser även till att du får helhetsoffert som inkluderar installationen.

Uppföljning

  • För oss är det viktigt att allt det vi har levererat fungerar som det ska. Vi följer alltid upp våra levererade kök och hjälper kunden med det sista för att det ska bli helt perfekt. Njut av resultatet. Ditt kök ska vara som du tänkt dig, lätt att hålla rent, modernt och anpassat just efter dina behov.
athena_funktionDitt Funktionskök